Mastering Finance Zvláštna príloha
Špeciálna príloha zameraná na finančné trhy. Z obsahu prílohy: Vyhodnocovanie agentúr hodnotiacich obligácie. Výhody financovania projektu infraštruktúry. Rozhodovanie manažérov o úrovni zadlženosti. Teória arbitrážneho oceňovania kapitálových investícií a akcií (APT). Použitie APT na meranie výkonnosti fondov. Interpretácia úrovne systematického rizika alebo faktoru beta.