Poslanie a funkcie burzy cenných papierov - Šály, P.
Charakteristika kapitálového trhu, primárneho a sekundárneho. Obchodovanie na sekundárnych trhoch prebieha na burze cenných papierov. Oficiálne sekundárne trhy na Slovensku sú: Burza cenných papierov v Bratislave (BCPB) a mimoburzový trh RM-Systém Slovakia, a.s. Vznik a činnosť BCPB. Organizačná štruktúra BCPB. Účastníci burzových obchodov.