Stratégie finančného investovania - Vlachynský, Karol
Základné typy stratégií finančného investovania používané na vyspelých trhoch: 1. Stratégia tvorby portfólia cenných papierov, 2. Tradingové a hedgingové stratégie, 3. Arbitrážne stratégie.