Naša prvosienka v oblasti hypotekárneho úverovania - Vaškovič, Z.
Rozhovor s generálnym riaditeľom divízie hypotekárneho bankovníctva VÚB, a.s. Bratislava. Podmienky zavedenia hypotekárnych úverov vo VÚB, a.s. Posudzovanie žiadosti klienta o hypotekárny úver. Využitie hypotekárneho úveru v podmienkach slovenskej ekonomiky. Stavebné sporenie ako doplnok hypotekárneho úveru. Plán zavedenia hypotekárnych záložných listov. Spolupráca v oblasti hypotekárneho úverovania s Asociáciou bánk na Slovensku a Ministerstvom výstavby a verejných prác.