Hrozí nám ekonomický kolaps? 1 - Ďurkovič, H.
Reformy nezmenili slovenské hospodárstvo k lepšiemu, naďalej žijeme z podstaty. Vyšší rast reálnych miezd ako rast produktivity práce. Táto situácia je aj v ČR a ostatných postkomunistických krajinách. Rozpor medzi rastom príjmov a produktivitou práce má svoje hranice. Základom každého ekonomického prežitia je rast produktivity práce.