Hrozí nám ekonomický kolaps? 2 - Ďurkovič, H.
Hospodársky vývoj ČR a v jeho nadväznosti v SR. Spôsob privatizácie na Slovensku. Ekonomická úroveň výrobných procesov. Znižovanie produktivity práce. Reštrukturalizačné zmeny v slovenskom priemysle. Štát a podnikatelia.