Hrozí nám ekonomický kolaps? 3 - Ďurkovič, H.
V posledných desaťročiach tohto storočia dochádza k zmenám podmienok vo vývoji svetovej deľby práce, ktoré sa pri tvorbe stratégie štátu musia rešpektovať. Vývoj európskej politicko-ekonomickej scény. Prosperita podnikov za pomoci štátu. Pozícia Európy vo svete. Postavenie Slovenska.