Konjunktúrne trendy v ekonomike Slovinska Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Spomalenie hospodárskeho rastu v Slovinsku. Charakteristika hospodárskeho vývoja. Základné ekonomické ukazovatele - HDP, poľnohospodárska výroba, priemyselná výroba, zamestnanosť, nezamestnanosť, zahraničnoobchodný obrat, zahraničná zadlženosť, bankovníctvo, vývoj zahraničného obchodu, prílev priamych zahraničných investícií. Tabuľka - Indikátory hospodárskeho rastu vo vybraných krajinách (Bulharsko, Chorvátsko, ČR, Maďarsko, Poľsko, Rumunsko, Rusko, SR, Estónsko, Slovinsko).