Konjunktúrne trendy v hospodárstve Veľkej Británie a Francúzska Príloha HN - Oberhauser, Ján Artur
Hospodársky vývoj vo V. Británii a Francúzsku. Hrubý domáci produkt, priemyselná výroba, nezamestnanosť, súkromná spotreba, obchodná bilancia, rozpočet štátny, ceny, investície v sledovaných krajinách v r. 1996-1997.