Malajzia sa topí v problémoch Príloha HN
Podľa analytikov má malajská ekonomika svoje najlepšie roky za sebou. Hrubý domáci produkt počas posledných deväť rokov dosahoval 8 perc. nárast, v najbližších rokoch by mal vykazovať pokles. Supermoderné Silicon Valley v Malajzii. Monetárna politika. Prepad mien v tomto roku krajín od Thajska až po Filipíny. Pomoc MMF, Svetovej banky.