Osem rezortov nedosiahlo vlaňajšie výsledky Odvetvia národného hospodárstva SR v 1. polroku 1997
Analýza ekonomického vývoja odvetví národného hospodárstva SR, ktorú spracovalo MH SR. Dynamika rastu HDP. Vývoj obchodnej bilancie. Priemyselné investície. Vývoz slovenského kapitálu do zahraničia. Investície a mzdy. Hospodárenie štátnych podnikov.