Situácia v Thajsku naďalej vážna Príloha HN - Gajdoš, V.
Podpora thajskej vlády finančnému sektoru. Stabilizácia bahtu. Zmenšovanie objemu devízových rezerv. Finančná pomoc MMF príliš nepomohla obnoviť dôveru investorov. Pokles hospodárskeho rastu Thajska.