Čína umnou liberalizáciou do WTO? Príloha HN - Koribský, J.
Záujem Číny vstúpiť do WTO sa odráža aj v hospodárskych reformách krajiny. Rast prebytku obchodnej bilancie. Zníženie antiimportných opatrení. Čínske telekomunikácie a ich rozvoj. Rekordný vývoz textilných výrobkov. Výroba a spotreba energie v Číne. Hongkong ako súčasť Číny.