Poučenie z menových kríz v juhovýchodnej Ázii Príloha Hospodárskych novín - Guniš, R.
Štyri juhoázijské ekonomiky majú v súčasnosti veľké problémy - Thajsko, Malajzia, Filipíny a Indonézia. Tieto krajiny sa rozhodli ovplyvňovať vývoj svojich mien (zmena pevného výmenného kurzu za plávajúci). Výsledkom ich snáh bolo zhoršenie hospodárskej situácie v krajine.