Vyhláška Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky č.224/1997 Z.z. zo 7. augusta 1997, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o obsahu revitalizačného projektu
Vykonávajúca vyhláška k revitalizačnému zákonu č.224/1997 Z.z. Obsah charakteristiky podniku, ktorý podáva žiadosť o revitalizáciu. Ekonomické a výrobno-technické informácie. Údaje o zamestnanosti. Navrhované formy revitalizácie. Formulácia výrobného a ekonomického zámeru, finančnej a odbytovej stratégie.