Evoluční proces české privatizace - Mejstřík, M.
Vývoj ekonomiky, politiky, a základov trhového hospodárstva v Česku od r. 1862-1948. Prekážky prechodu k trhovému prostrediu. Štruktúra a metódy privatizácie. Proces transformácie ekonomiky východnej a strednej Európy. Sprievodné podmienky transformácie. Podstata kupónovej privatizácie a jej praktické výsledky. Význam legislatívy v procese privatizácie. Význam regulácie kapitálového trhu.