Podiel pridanej hodnoty na hrubej výrobe SR sa naďalej znižuje - Suďa, P.
Vývoj HDP v prvom polroku 1997 a v r. 1996. Vývoj priemyselnej výroby. Výrazný rast domáceho dopytu. Spotreba domácností. Tempo rastu investičného dopytu. Podiel medzispotreby na hrubej výrobe. Údaje Štatistického úradu SR.