Krachujúci štátny majetok v Mikuláši sa po privatizácii stal ziskovou spoločnosťou - Štrbák, M.
Agrocontract Ltd., s.r.o., Mikuláš - situácia pred privatizáciou a po nej. Krachujúci štátny majetok sa po privatizácii stáva ziskovou spoločnosťou. Projekt obnovy chovu dojníc. Odbúranie zbytočných nákladov v rastlinnej výrobe. Modernizácia strojového parku.