Top Agro '96
Z obsahu: V agrokomplexe pribudli vlani ziskové subjekty, čo potvrdila aj súťaž Top Agro '96. Poľnohospodárske obchodné spoločnosti potvrdzujú životaschopnosť. Súkromníci majú ťažkú východiskovú pozíciu. Slovenské družstvá so starou tradíciou sa museli vyrovnať so starými problémami. Potravinárstvo má nadbytok kapacít, najlepšie firmy sa už kryštalizujú.