Reštrukturalizáciu priemyslu brzdí nedostatok investícií - Hajko, J.
Aktualizácia priemyselnej politiky Slovenskej republiky - materiál Ministerstva hospodárstva SR - strategické ciele priemyselnej politiky. Nedostatok vlastných zdrojov na investície, nedostatočný prílev zahraničného kapitálu. Rozčlenenie podnikov do piatich skupín podľa úspešnosti transformácie. Návrh nahradiť dovoz niektorých komodít vlastnou výrobou. Pomoc štátu pri aktualizovanej priemyselnej politike.