K problematice typologie sociálních služeb
Charakteristika služieb sociálnej starostlivosti. Druhy sociálnych služieb a ich charakteristika. Služby sociálnej intervencie: komunitné sociálne práce, sociálne práce, poradenstvo, občianske poradne, služby orientované na prevenciu sociálno-patologických javov, sociálne služby pre osoby ohrozené na zdraví škodlivými návykmi, sociálne služby pre bezdomovcov, krízové lôžka, sociálne služby pre psychotikov, domy napol ceste.