Štrukturálne zmeny v ekonomike SR - rast významu cestovného ruchu - Baláž, Vladimír
Cestovný ruch v ekonomike Slovenska. Prínos pre zamestnanosť. Rast devízových príjmov z aktívneho zahraničného cestovného ruchu. Štátna politika cestovného ruchu. Základné tendencie, ciele a nástroje rozvoja cestovného ruchu. Úloha cestovného ruchu v ekonomickom a sociálnom rozvoji SR.