Širšie súvislosti vo vývoji cien drahých kovov, priemyselných a potravinárskych surovín vo svete Príloha HN - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj svetových cien komodít na svetovom trhu. Vplyv na tento vývoj mal aj pevný kurz USD. Vývoj cien drahých kovov, priemyselných surovín poľnohospodárskeho pôvodu, potravinárskych surovín v r. 1996 a 1997.