Subvencie a vyrovnávacie opatrenia - Gerstner, A.
Úplné znenie zákona NR SR č.226/1997 Z.z. o subvenciách a vyrovnávacích opatreniach. Tento zákon upravuje pravidlá posudzovania zakázaných subvencií poskytnutých na tovar vyrábaný a vyvážaný subvencujúcou krajinou, zisťovanie a posudzovanie vážnej ujmy spôsobenej takto subvencovaným tovarom domácemu výrobnému odvetviu, druhy vyrovnávacích opatrení na zabránenie alebo odstránenie ujmy spôsobenej domácemu výrobnému odvetviu, ako aj konanie o uplatňovaní týchto opatrení.