Antidumpingové praktiká a procedúry Európskej únie - Gerstner, A.
Výklad dumpingových pravidiel Európskej únie. Vymedzenie pojmov dumpingu. Postup určovania spravodlivej ceny (fair price). Základy antidumpingového práva Európskej únie. Postup pri výpočte dumpingu. Prehľad o časovej postupnosti a lehotách procedúr Európskej únie. Typy ciel. Antidumpingové právo z hľadiska Európskej dohody o pridružení. Zaobchádzanie so Slovenskou republikou podľa antidumpingových pravidiel EÚ.