Babetta šla do sveta - Rigó, B.
Profil spoločnosti Mopedy, s.r.o. Kolárovo. Transformácia spoločnosti Babetta, s.r.o. na Mopedy, s.r.o. v roku 1995. Priame a nepriame investície britskej firmy Framlington/cet, investora v oblasti marketingu a financovania. Výsledky využitia zahraničných investícií. Inovačný program firmy do konca roku 1997 a na rok 1998. Výsledky marketingového prieskumu, ktorý firma uskutočnila s konzultáciou Framlington/cet. Distribúcia nového produktu firmy Babeta-Sting na západné trhy. Plán rozšírenia montážnych liniek na Vietnam, Pakistan a Indiu a bariéry týchto trhov.