Hamé - v konzervě, v misce i ve sklenici
Marketing konzervárenského podniku Hamé, a.s. Babice. História spoločnosti. Najväčší zahraniční odberatelia. Cieľová skupina spotrebiteľov. Systém podpory predaja produktov. Investície do reklamy v januári - máji 1997 v porovnaní s rokom 1996. Zameranie televíznej a vonkajšej reklamy. Inzercia a public relations. Príprava novej koncepcie designu obalov a loga. Počet zamestnancov firmy a jej obrat.