Jak zadat výzkum? - Vysekalová, Jitka
Proces zadávania marketingového výskumu. Najčastejšie chyby pri zadávaní výskumu. Spracovanie projektu výskumu. Kritériá, ktoré rozhodoujú o výbere marketingovej agentúry.