Kúpite si ligu - Poláková, M.
Sponzorské akcie tabakovej spoločnosti S.I.T. pod názvom Mars superliga. Rozhovor s M. Polákovou, brand manažérkou S.I.T., a.s. o propagácii mena značky prostredníctvom sponzorstva športových udalostí. Cieľová skupina značky cigariet Mars. Efektivita sponzorského projektu.