Nové trendy v marketingovej komunikácii '97 Výhodou výstavy najmä dobrovoľnosť - Lesáková, Dagmar, 1949-
Podlinkové aktivity ako fenomén marketingovej komunikácie. K nadlinkovým aktivitám patrí reklama v tlači, televízii, rozhlase , na bilboardoch a pod., k podlinkovým aktivitám sa zaraďuje direct mail, výstavy, programy podpory predaja, predmety používané v point of sale. Na konferencii Nové trendy v marketingovej komunikácii '97 sa bude Prof. Ing. D. Lesáková, CSc. venovať podrobnejšie jednotlivým problémom. Na konferencii okrem iných so svojimi príspevkami vystúpia Doc. Ing. H. Labská, CSc. a Doc. Ing. J. Lipianska, CSc. z OF EÚ.