Ochranné opatrenia pri dovoze - Gerstner, A.
Úplné znenie zákona NR SR č.214/1997 Z.z. o ochranných opatreniach pri dovoze, s komentárom. Tento zákon ustanovuje podmienky za ktorých možno uplatniť ochranné opatrenia pri dovoze tovaru, ktorý sa dováža v takých zvýšených množstvách a za takých podmienok, že to spôsobuje alebo hrozí spôsobiť vážnu ujmu domácemu výrobnému odvetviu, ktoré vyrába rovnaký alebo podobný tovar.