Suché čísla britského direct marketingu
Nárast počtu direct marketingových služieb v roku 1997 vo V. Británii. Najväčšie britské firmy využívajúce direct marketingové služby. Rast objemu DM služieb a zvyšujúce sa výdavky firiem.