Formy vstupu na mezinárodní trh. 2 Kapitoly z techniky zahraničního obchodu - Mahková, H.
Sprostredkovateľské vzťahy v medzinárodnom obchode. Výhody používania nepriamej obchodnej metódy. Problém tzv. šedých vývozov pre české podniky. Zákaz reexportu. Zmluvy o výhradnom predaji.