Leasingové spoločnosti podľa hlavných ukazovateľov - Matloň, Igor
Leasingové spoločnosti v SR podľa hlavných ukazovateľov - výška aktív, objem financovania, uzatvorené leasingové zmluvy, zisk, počet pracovníkov, objem obchodov (bez DPH), tržby, štruktúra leasingu podľa typu zariadenia, základné imanie.