CEFTA - Nagyová, Izabela
Z obsahu: Dôležitým výsledkom schôdzky CEFTA v Portoroži je uvoľnenie bariér v agrárnom obchode zo strany Slovinska. CEFTA je prípravou na vstup do Európskej únie. Medzníky CEFTA.