Vyhláška - úhrada príspevkov do Eximbanky
Vyhláška MF SR č.188/1997 Z.z. z 2. júla 1997 o spôsobe úhrady príspevkov do fondu Exportno-importnej banky SR. Potvrdenie o úhrade príspevku vývozu do záručného fondu a o úhrade príspevku do dovozného fondu Eximbanky. Metodický pokyn k uplatneniu zákona NR SR č.80/1997 Z.z. o Exportno-importnej banke SR a k vyhláške MF SR č.188/1997 Z.z. o spôsobe úhrady príspevkov do fondov Eximbanky SR.