Eximbanka SR nový subjekt na bankovej palete Extra príloha - Orolín, F.
Konštituovanie Eximbanky na Slovensku. Špecifické postavenie Eximbanky na slovenskom bankovom trhu, jej kompetencie, okruh činnosti, pôsobnosť a náplň práce. Inkorporácia Spoločnosti pre poistenie exportných úverov do Eximbanky. Zakladateľský projekt Eximbanky. Spolupráca Eximbanky so zahraničnými inštitúciami. Prezentácia Eximbanky na Finexe 1997 v Banskej Bystrici.