Pobaltské republiky - Kubizňák, Ladislav
Ekonomická a geografická charakteristika troch pobaltských republík - Lotyšska, Litvy a Estónska. Zahraničný obchod a vzťahy Slovenska s jednotlivými krajinami. Zákonný rámec obchodu a podnikanie. Investičné prostredie. Daňový systém. Bankovníctvo. Porovnanie legislatívnych podmienok v pobaltských republikách a v krajinách SNŠ.