Rukověť exportéra: Malajsie. 1 Dovozní režim a související předpisy - Kachlík, Alfons
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre vykonávanie zahraničného obchodu s Malajziou. Ekonomická a geografická charakteristika krajiny. Hospodárske styky ČR a Malajzie. Prístavy, letiská, slobodné pásma. Obchodné komory, priemyslové zväzy. Dovozný režim. Regulácia obchodu medzi ČR a Malajziou. Verejné zákazky. Dodacie a platobné podmienky. Sprievodné doklady. Špeciálne predpisy.