Investície kórejských podnikov smerujú do Európy - Ódor, Ľ.
Výrobky kórejských spoločností sa stávajú významným konkurentom známym svetovým firmám. Kórejská republika investuje v zahraničí, najmä do krajín Európskej únie. Európa je nielen vhodným regiónom pre investície, ale aj dobré miesto na zvýšenie kapitálu. Viac ako 10 kórejských subjektov je zaregistrovaných na londýnskej burze cenných papierov.