Rýchly rast zahraničného dlhu - Višváder, P.
Vývoj platobnej bilancie SR za 1. polrok 1997 a zahraničnej zadlženosti. Výkonnosť Slovenska určuje prínos zahraničnoobchodnej výmeny. Dovoz. Vývoz. Bilancia služieb. Vývoj kapitálového a finančného účtu. Zahraničné investície. Zahraničná zadlženosť SR.