Stála misia MMF končí v SR Príloha - Pumová, A.
Prehodnotenie činnosti Medzinárodného menového fondu od 1.5.1996 až do 30.4.1997 pri príležitosti ukončenia pôsobenia na Slovensku. Zameranie programu podpory krajín, ktoré dosahujú nízke príjmy. Prijaté programy MMF. Objem nesplatených úverov a vyčerpaných úverov od MMF. Vývoj inflácie v Česku, Maďarsku, Poľsku, Slovinsku, Estónsku, Chorvátsku, Slovensku a Rumunsku. Privatizácia a investičné aktivity v západných krajinách a Japonsku.