CEFTA čelí vnútornej kríze - Matejovič, R.
Úlohy CEFTA v rámci regiónu strednej a východnej Európy. Cieľ stredoeurópskej dohody: zrušenie ciel a poplatkov krajín CEFTA. Vývoj obchodného salda Slovenskej republiky v rámci CEFTA (v mil. USD). Podiel zahraničného obchodu krajín CEFTA s Európskou úniou. Prehľad krajín nachádzajúcich sa v členstve združenia CEFTA.