Integrácia Slovenska do EÚ - Hajšel, R.
Z obsahu: Ak sa na Slovensku neuskutočnia zmeny, krajina môže byť ako jediná vyradená z rozhovorov o vstupe do Európskej únie. Herbert Bösch by Slovensko nerád vylučoval, ale v krajine sa niečo musí zmeniť. Vrcholní slovenskí vládni predstavitelia stále dúfajú, že krajinu prizvú na vstupné rozhovory.