Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 27
Z Posudku Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. Súhrn a závery. Politické kritériá. Ekonomické kritériá. Schopnosť prevziať povinnosti členstva.