Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 28
Z Posudku Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. Slovensko musí vyvinúť značné úsilie na reformu svojej administratívy. Súdnictvo musí byť schopné zaručiť správne a jednotné aplikovanie komunitného práva. Komisia dospela k záveru, že Slovensko nespĺňa uspokojivým spôsobom politické podmienky vytýčené Európskou radou v Kodani.