Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 14
Audiovizuálny sektor na Slovensku. Legislatíva pre oblasť audiovizuálnych služieb v SR. Ekonomická a menová únia. Členstvo v EÚ predpokladá prijatie cieľa EMÚ, Slovensko bude musieť splniť kritériá konvergencie. Súčasný stav a vývoj slovenskej centrálnej banky. Harmonizovaná legislatíva upravujúca dane.