Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 16
Konkurencieschopnosť priemyslu žiadateľských krajín s krajinami EÚ. Hlavné priemyselné odvetvia na Slovensku a ich konkurencieschopnosť. Postupný proces privatizácie a jeho prínos pre NH. Integrácia slovenského priemyslu do európskeho trhu. Reštrukturalizácia priemyselných podnikov.