Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 17
Spoločná poľnohospodárska politika - SPP - má za cieľ udržať a rozvíjať moderný poľnohospodársky systém v rámci ES. Pokles podielu poľnohospodárstva na tvorbe HDP na Slovensku. Poľnohospodárska politika SR. Uplatnenie legislatívy EÚ na Slovensku.