Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 19
Energetická politika na Slovensku a jej ciele v rámci EÚ. Zintenzívnenie úsilia Slovenska v dopracovaní legislatívy na úroveň EÚ. Dopravná politika spoločenstva a SR. Slovenská dopravná infraštruktúra.